torstai 30. tammikuuta 2014

Me and i kevättä

Me and i - kevään mallisto on taas täällä..
Ainoa "mallisto", jonka päivittymistä odotan innolla.

Meillä kun ei todellakaan millään merkkivaatteilla hypellä ja yleensä päällä on kirttätettyä, itsetehtyä tai halpis vaatteita niin tämä hurahdus on pysyny hyvin hanskassa.

Tänä keväänä mallisto oli jokseenkin ihan ok..
Mikään ei pomppaa suoraan Must have-listalle,  muttei mikään joudu kyl suoraan inhokkeihinkaan.. Löysin heti kyllä jotain mikä miellytti omaa silmää ja jotain mitä lapsille voisi katsoa, mutta...

Ihastuin naisten vaatteissa tuohon harmaaseen neuletakkiin holey cardiganiin! Aivan mahtava olisi kotioloissa! Hinta vaan puistattaa vielä..  Ja tuo Wave hamonenkin on jokseenki nätti..
Turkoosi  vesiputous-pusero on kerrassaan kaunis ja tuo musta poncho tunika on vaan niin ihanan näköinen! Huoh, olispa pohjaton budjetti..

http://www.meandi.se/fi/sivut/1123/alla-vuxenklader-finska.aspx?catId=112&tci=1746

Lapsille.
Pojalle olisi ollut tuo auto paita aivan mahtava! SEN olisin ostanut heti JOS: keltanen pohjaväri olisi ollut jokin  muu... TAI jos keltainen auto olisi ollut turkoosi!  Meillä kun inhotaan keltasta ja oranssia joten turha ees miettiä asiaa enempää! (Lisäksi isälläni on nuoruudessa ollut tuollanen turkoosi menopeli allaan, joten se olisi ollut mahtava jo pelkästään sen takia!! :) )
Farkutkin olis mahtavan näköiset, mutta luulen etten saa poikaa niitä kokeilemaan. enkä uskalla kokeilematta ostaa (se kun on kropaltaan just sellanen ettei koskaan tiedä miten vaatteet istuu..)

Likalla tahtoisin ton Wave-tunikan, mutta tyttö ite ei oikeen tuosta oranssista kukasta innostunut..

Pikku Kirpulle luultavasti on pakko ostaa noi pinkit kissapöksyt ja tuo ihastuttava Kruunu body!
Pöllö body olis ihana meiän pöllö fanille, mut näyttäs äidin makuun kyllä liian poikamaiselta..


http://www.meandi.se/fi/sivut/1122/alla-barnklader-finska.aspx?catId=111&tci=1745Onneksi on aikaa vielä omiin kutsuihin, niin kerkeää vielä katsella mallistoakin useamman kerran ja miettiä että mitkä niistä oikeesti tahtoo tulla meille käyttöön.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: