maanantai 6. elokuuta 2012

Pahoinvoinnin helpotus!


Vähän tuli rusketusraitoja..

Kärsin pahoinvoinnista alkuraskaudesta. Tyttären kanssa vietin aamut vessassa 16 viikon ajan, joten päätin, ettei tällä kertaa. Apua on saatava!

Apu löytyi uskosta ja luottamuskesta. Ostin Sea band-rannekkeet Sinun apteekista.
En uskaltanut ottaa niitä pois muuta kuin suihkussa ollessani, tosin pesin niitä muutaman kerran. En oksentanut kertaakaan sen jälkeen kun laitoin nämä ranteisiini. Kerkesin tosin kuukauden jo halailla vessan pönttöä (koko toukokuun) ja siinä samalla laihtua reilut 5.5kg.. Otin pois viime viikolla, taisi olla 16+4 mittarissa jo, mutta en uskaltanu aikasemmin.. :) Kaikki paha olo, ällötys ja etova olokin katosi samalla... Ajattelin ottaa nämä synnytykseenkin mukaan ja kokeilla onko mitään apua.. Auttaakohan nämä kipuihin tai pahaan oloon siinä tilanteessa (neidin synnytyksessä oksensin paljon!!)


"SEA-BAND on kliinisesti tutkittu tuote pahonvoinnin estoon. Sen suosituimmat käyttöaiheet ovat matka-ja raskaudenaikaisen pahoinvoinnin esto. Muita käyttöaiheita ovat mm. nukutuksen tai kemoterapian jälkeisen pahoinvoinnin ehkäisy.

SEA-BAND on kudottu, elastinen ranneke, jonka vaikutus perustuu Nei Kuan - akupisteitä aktivoiviin nastoihin. Koska tuote on lääkevapaa, ei sen käytöstä aiheudu lääkkeille tyypillisiä sivuvaikutuksia. Rannekkeita voikin käyttää aina kun pahoinvoinnintunnetta esiintyy. Tuote soveltuu sekä lapsille, aikuisille että raskaana oleville. Rannekkeita on saatavilla sekä lasten että aikuisten koot."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: