maanantai 20. elokuuta 2012

Vaunut ja koppa..

Vaununi mun...tai siis vauvani...

Uusi kantokoppa mahtui sinne kuin nakutettu!

jalkapeitekin suojaa hyvin..

nää on kyllä rattaiden sadesuoja, mutta löyty omasta varastosta.. Pitänee vielä ostaa sellanen vaunuille tarkoitettu, kun menee niin piukeaksi että ratkeaa pian jostain saumasta..

Ja kun osa kankaista on tuunattu, niin joutuu tuunaamaan vähän lisää, miten niin muka lähtee mopo käsistä.. Irrotin turvakaareen kiinni tulevan sen jalkojen väliin menevän läpyskän ja teen sen kokonaan uudestaan: siitä oli lähteny toinenkin neppari jossain vaiheessa irti (toinen oli jo valmiiksi rikki)
Ja otin myös noi turvavöitten pehmusteet työn alle, eli teen niihin uudet, jotta on sitten tuota musta-valkoista muullakin kuin vain tuossa etukaaressa ja jalkapeitteessä (sekä kantokopassa..)


Omaa napaa:
Puolessa välissä täällä jo mennään ja poksahdellen eteenpäin: ihanaa kun vauva on alkanu potkimaan, niin että välillä on alavatsa ihan kipeänä, kun alkaa olee voimaakin noissa pienissä kintuissa.. Energiaa on aamusta, puolen päivän jälkeen se katoaa, ilta on sitten ihan voimatonta ja tuskaa jopa.. EI vaan jaksa! Viikon päästä neidin neuvola, jossa kyllä joudun pyytämään ehkä sairaslomaa jo, tää selkä alkaa tekee oloa niin epämukavaksi ja ei meinaa millään olo helpottaa. Pahaa ihan tekee.. Jos nyt viikon koittaa vielä tuskailla ja sitten on oikeesti pakko jo antaa periksi. Eihän se oli pakko jaksaa, jos ei millään voimat riitä.
Vielä 9 päivää rakenneultraan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: