maanantai 27. elokuuta 2012

.. jotain pientä..

Toppapuku kokoa 68, mutta taitaa vastata lähinnä 50-56cm, sillä on tuota toista pukua n. 10-15 cm pienempi. Vuoden 05 äippäpakkauksen tumput ja tossut sekä pipo, mutta en näitä meiän pikkuselle laita, ovat aivan liian isoja ens alkuun..

Löysin yksinkertaisen rintapumpun ja maidonkerääjän omasta säilöstäni, en tuosta pumppaamisesta oo oikeen innostunu koskaan, joten tuo on mennyt hätävarana oikein hyvin..

Pikkuveljeni toppapuku vuodelta '87. Tää on ihana kun saa sekä puvuksi, että pussiksi, menee meillä varmaan aika pitkään makuupussina päiväunilla

yhden pienen kokopuvun ostin. Vaikee ostaa mitään vielä, kun ei tiedä värejä ja sit kaikki on joko poika/tyttöaiheisia. Tämä ihana kirahvi oli niin suloinen, että lähti mukaan. On aivan ihanan pehmeää kangasta ..

Ostoksia isyyspakkaukseen: ovat nyt sitten kotiutuneet:
pullo ja tutti

isin muki

pari kirjaa ja pieni lelu esim.vaunuihin tai autokaukaloon

Kylpyöljy ja -saippua on pakkaukseen ja nuo rintakumit minulle..


tein jo tekstitkin valmiiksi ja vain muutama juttu puuttuu. Paita pitäisi vielä ostaa ja se tehdä lasten kanssa yhdessä valmiiksi. Ajattelin että annan tän ehkä sittenkin isänpäivänä, sillä en varmaan malta odottaa jouluun asti.. Pistän vielä myöhemmin koko pakkauksesta kuvia, kun mies ei ole kotona ja saan ne kaivettua tuolta piilosta niin ettei vaan näe niitä. Nyt vain siis näitä yksittäisiä kuvia..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: