keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

valkosuklaaunelma


Tän reseptin nappasin Yhteishyvän ruoka-lehdestä 3/2013
mutta kaapissa oli vain päärynää, joten sovelsin, tapani mukaan..
Lapset tykkäs, joten tätä tulee varmasti myös olemaan hoitolasten välipalalla, sitten tulevaisuudessa..

Päärynä-valkosuklaarahka
6 ann.

1 prk maitorahkaa
1 prk säilykehedelmiä
100g valkosuklaata (olis varmaan hyvää myös esim. maitosuklaasta tai pätkiksistä, lurps)
2 dl kermaa
2 rkl sokeria
2 rkl hasselpähkinää

Valuta päärynät, viipaloi, ota osa talteen koristelua varten. Soseuta loput.
Sulata suklaa. Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla.
Nostele rahka kerman sekaan, lisää päärynät ja suklaa.
Sekoita hyvin ja annostele annosmaljoihin. Koristele päärynän viipaleilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: