Hipsulassa kerrotaan lapsiperheen arjesta, askareista ja touhuista. Hipsulassa nautitaan kotona olosta lasten kanssa. :)
keskiviikko 3. huhtikuuta 2013
valkosuklaaunelma
Tän reseptin nappasin Yhteishyvän ruoka-lehdestä 3/2013
mutta kaapissa oli vain päärynää, joten sovelsin, tapani mukaan..
Lapset tykkäs, joten tätä tulee varmasti myös olemaan hoitolasten välipalalla, sitten tulevaisuudessa..
Päärynä-valkosuklaarahka
6 ann.
1 prk maitorahkaa
1 prk säilykehedelmiä
100g valkosuklaata (olis varmaan hyvää myös esim. maitosuklaasta tai pätkiksistä, lurps)
2 dl kermaa
2 rkl sokeria
2 rkl hasselpähkinää
Valuta päärynät, viipaloi, ota osa talteen koristelua varten. Soseuta loput.
Sulata suklaa. Vaahdota kerma ja mausta se sokerilla.
Nostele rahka kerman sekaan, lisää päärynät ja suklaa.
Sekoita hyvin ja annostele annosmaljoihin. Koristele päärynän viipaleilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hipsula kiittää kommenteista!