Hipsulassa kerrotaan lapsiperheen arjesta, askareista ja touhuista. Hipsulassa nautitaan kotona olosta lasten kanssa. :)
sunnuntai 14. huhtikuuta 2013
Pikainen suolapala
Lehtitaikinalevyjä
ketsuppia
oregannoa
kinkkua/metvurstia
tomaattia
juustoa + auramurua
Sulatellaan lehtitaikinalevyjä
Voidellaan reunat kananmunalla (en voidellu keskiosaa)
Pistellään pohja haarukalla
Levitetään pohjalle ketsuppia + täytteet
Paistellaan uunissa (n. 200 asteessa, niin et saa väriä ja reunat nousee)
Lapset tykkäsi tosi paljon!
Tulee varmasti olemaan perheen ruokalistalla jatkossakin ja hoitolasten välipalana..
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hipsula kiittää kommenteista!