maanantai 1. lokakuuta 2012

Kipua ja hammasten kiristelyä..

EI sitten.. Mä luovutan.. En vaan jaksa enää..

Kolme kokonaista työpäivää takana sairasloman jälkeen ja selkä huusi koko perjantain niin tuskissaan, että teki mieli katkasta oikea koipi, kun ei se viiltävä kipu hellittäny kintussa edes särkylääkkeiden tuhdilla annostuksella..

Sunnuntai aamu meni mukavasti, ei kivun kipua, mutta päivällä sitten taas niin järkyttävä selkäjomotus ja kipupiikit alavatsassa että teki mieli vain itkeä..

Tänään olen kuitenkin töissä taas, miksi??
Oli tarkotus hakea sairaslomaa, mutta unohdin päivystyskeikan kokonaan kipuillessani kotona ja nukuinkin niin sikeesti sunnuntaina moneen kertaan, kun oli pakko illasta ottaa tuhteja annoksia lääkkeitä taas..

Nyt oon istunu koko aamun puhelin kourassa ja koittanu saada lääkäriaikaa terveyskeskukseen. En pääse edes läpi koko laitokseen. Neuvolaankin jo soitin, mut ei siellä vastattu: soittoaika on arkisin  klo. 8-9. Juuh. Mietin jo päivystykseen lähtöä töiden jälkeen, mutten tiiä pystynkö siellä oottelemaan montaa tuntia selkäjomotuksen kanssa. Onko kipu akuuttia ja heti hoitoa vaativaa vai voitko odottaa huomiseen?
 Mua niin ahistaa nää lääkärissä ramppaamiset muutenkin, että ressiarvot nousee jo senkin takia pilviin.. Vauva pitää jotain ihme tärinää, joka kerta, kun mulla alkaa ressi kiehua ja ahistamaan rinnasta..

Miksei neuvolasta voida myöntää sairaslomaa, se olis tossa lähellä (1 km), terveyskeskus on 13 km päässä ja yksityinen n. 18 km päässä Jyväskylässä... Huoh, miks pitää asua "maalla" :)

Viimeksi siellä ollessani kärsin hengenahistuksesta ja sain apua vasta 3h odottelun jälkeen kun meinasin pyörtyä, pääsin sydänkäyrälle seurantaan. Siitä vielä meni reipas 2h että lääkäri tuli kertomaan mitä käyrällä on.. Tuskalliset 5.5h  ja tuloksena, ei mitään: joku siellä rinnassa ahisti, mutten tiiä että mikä joten voit lähteä kotiin.. Kiitos ja näkemiin..


Saas nyt sit nähä et mitä teen.. Soitanko huomenna uudestaan vai lähdenkö tänään istumaan ja odottelemaan..


*MUOKS* KipsKaps, mars sairaslomalle...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: