perjantai 12. lokakuuta 2012

rv 26 ja 27

Rv 26+0.. Eli tasan viikko on näillä kuvilla ikäeroa :)

Tällänen pikainen, aamulla otettu masukuva tällä kertaa..
Tuntuu että maha ei kasva ollenkaan.

Eilen tyttö silitteli ja lauleli vatsalle, painoi päänsä napaan ja koki suuren järkytyksen: kyljestä tuli esiin siskolikan kantapää.. Isosisko ei ole sen jälkeen paljaaseen mahaan koskenut, reppana säikähti ihan kunnolla. Eikä kauheesti koskenut koko päivänä mahaan ja vasta tänään on uskaltautunut uudestaan masun lähelle, pieneksi hetkeksi kerrallaan..

Tänään heräsin seiskan aikaan siihen, että vasen kylki kärsi kauheasta hikasta, oikesta kyljestä työntyi esiin pikkuriikkinen kantapää ja selkä on niin julmetun kipeä, että tekis mieli vain itkeä.. (Pitikin mennä kantamaan ne matot eilen pihalle asti, mies ne tosin tamppas ja toi sisälle...) Ihan uskomatonta, pikkunen jalka oli ehkä 3-4 cm kokoinen, mutta ihan selvästi pysty sanomaan, että se on kantapää. Pikku patonki taitaa viettää aikaansa ihan poikittain tällä hetkellä, ainakin kaikki liikkeet tuntuu vastakkaisissa kyljissä ja en oo oikeestaan vieläkään tuntenu minkäänlaista liikettä navan yläpuolella. (tytär kun oli mahassa (pää alaspäin) niin kaikki liikkeet tuntu vain ja ainoastaan navan yläpuolella ja kyljet huusi tuskissaan..)

Viikko oli pelastettu, kun kaupasta vihdoin löytyi vaaleaa glögiä. Muutama lahjapakettikin on eksynyt jo isoon säkkiin..


Tänään alkaa sit pojallakin loma, joten otetaan rennosti ainakin viikonloppu ja alkuviikko. Mies onkin töissä normaalisti koko viikon, joten koitan keksiä lasten kanssa yhdessä jotain mukavaa tekemistä, kun tuo yhteinen aika kolmestaan on niin katoavaa ja ens vuonna se jää sitten taas vähemmälle vauvankin takia.. Keskiviikkona minulla ja tytöllä on neuvola/lääkärikäynnit ja sen jälkeen suunnataan porukoitteni luokse yökylään. Lähdetään käymään sit torstaina Tuurissa ja Mummoni luona Ähtärissä..

En tiiä pystyykö neuvolalääkäri kirjottamaan sairaslomaa, mutta toivon, että saisin edes pikkusen siltä lisälomaa, sillä muuten joudun lähtee lasten kanssa pe aamusta istumaan päivystykseen kinuamaan lisäsaikkua, en aio enää edes yrittää palata töihin, selkä jumittuu heti kun tekee pikkusenkin jotain raskaampaa (matot ulos, haravointi, kauppakassin kanto, siivous, petivaatteiden vaihto.) Vaikka selkä onkin ollut hetkittäin parempi niin se jumittuu heti kun pikkusenkin jotain alan touhuamaan. En usko että töiden teosta tulisi yhtään mitään ja se, että lapsia pompotellaan minulla ja varahoidon välissä ei ole mukavaa kenellekään.. Joten.. Eihän tässä olisi enää kuin 6 viikkoa ennen äippäloman alkua..Sain Vihdoin päätökset kelasta, äitiysavustus on maksettu eilen tilille ja muut hakemukset on vielä kesken, kun vaativat lisätietoja työnantajasta, palkasta ja siitä maksaako työnantaja palkkaa äitiyslomalta. Luulin että olin ne kaikki kirjoittanut sinne papereihin, mut kai niissä sitten oli jotain epäselvää..??
Työnantajallekin vain vihdoin laitettua virallisen äippäloma-anomuksen, eli nyt olis sit ainakin lokakuuhun asti mammalomaa, sit hoitovapaata pari kuukautta, joulu-tammikuun alku kesälomia ja tammikuussa 2014 sitten jossain vaiheessa paluu arkeen! Tai arkeen ja arkeen, työelämään.

Näin ainakin toistaiseksi, kuulemma saa sitten vielä muutella ja päivää jolloin palaan ei olla vielä lyöty lukkoon, vaan näitä voi kuulemma muuttaa vielä ensi syksyn aikana suuntaan jos toiseenkin..Rauhallista ja tunnelmallista (loma)viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: