lauantai 6. heinäkuuta 2013

Hoitolaukun sisältö reissun päällä ja ruokakassi

 Mies jaksaa aina valittaa että mulla on liikaa tavaraa kun lähdettään reissuun.. Tai ei mulla oo ku ihan minimaalisesti, mutta lapsien kanssa pitää varautua kaikkeen.. Varsinkin vauvan kanssa.
Oltiin reissussa kolme päivää ja tämä oli kassin sisältö tuon reissun ajan. Yleensä ei ole näin paljoa kaikkea, mut nyt oltiin kaukana ja juhannuksen pyhien takia esim. ruokaa varasin enemmän ettei sit tartte olla nälissään..

 Vauvan ruokailua varten piti varata pari ruokalappua, muutama kertakäyttöinen lisänä (autoon).
Lusikoita, tuttipulloja, varatuttiosat, tutti ja varatutti sekä muutama lautasta

 Vaippoja iso kasa! pukluliina/harsoja, pyykkipoikia (jotta harson saa kiinni rattaisiin/kaukaloon)
kosteuspyyhkeitä, pari vaihtovaatekertaa (lusikat, ruokalaput ja pullot oli jo ed. kuvassa) sekä aurinkorasva itselle/isommille lapsille

 Lisäksi aina pitää olla tarjolla jotain purtavaa! Vesipullo, naksuja, karkkia, suolakeksiä, SUKLAATA, nan, pilttiä ja pillimehuja.. Xylitolipastilleja

Muuta tärkeää tavaraa kaiken varalta-osiosta: särkylääkkeitä itselle, miehelle ja lapsille. Laastaria, rakkolaastaria, puhd.pyyhkeitä, topseja, käsidesi, hyttystenpuremiin aihe. Huulirasva, käsirasva, dödö, paperia ja phs:iä. Lisäksi on pinnejä, pompuloita, silmälasien puhdistusliina ja vaihtosukat.

 Vauvalle varattiin iso määrä ruokaa mukaan, koska juhannuksen pyhinä ei enää miellyttäny lähtee etsimään avointa kauppaa niin varattiin kerralla enemmän.

- 14 prk nan1
- 3 prk valmispuuroa + 1 pss + 2 hiutaleprk (isommille lapsille, jos tahtovat)
- 6 prk hed.sosetta
- 6 prk ruokaa
- naksuja

Onneksi olin ahne ja laskin määrät yläkanttiin, muuten olis ollu huutoa ja ongelma mistä lähtee ettiin pilttiä!

ps. 3 päivän reissusäkki. Tästä määrästä ruokaa jäi yli 1 prk. ruokaa, 2 tlk maitoa, muutama naksu ja puurohiutaleet vihreäkanstisissa purkeissa.. ja tuon vellipurkin jätin sit viime metrillä pois koko kassista..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: