keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Matkailua KustavissaKustavissa on ihana Savipaja, jossa oli IHANIA savitöitä, en vain osannut päättää mitä ostan niin jäi sit kokonaan ostamatta.. Mukaan lähti muutama tikkari ja leivontatarviketta.

Savipajan pihapiirissä oli sellanen kynttiläpaja, jossa pääs kattoo tekoa ja siellä oli ihanan tuoksusia kynttilöitä ja muutakin tuotetta. Sieltä lähti mukaan noi lempi-merkkiset kylppäri ja tisiaine! Aivan ihanat tuoksut ja toimivat! Kotimaisia tuotteita! Lisäks mukaan tarttu uus tiskiharja, pari tiskiliinaa ja tuosusaippuoita! IHANA PUTIIKKI!

Siellä oli myös muutamana käsityöputiikki ja kahvila. Pojan mielestä parasta oli seppä, joka teki töitä yleisöltä kysymällä, mutta poikaa hiukan nauratti, kun ne molemmat työt meni mönkään. Oli kommentoinutkin että oonkohan se aito seppä vai leikkiikö vain? Oli myös kysyny isältään että onko sepän harrastus kallista ja voisiko meille tehdä sellaisin uunin jossa alkais nuolia jousipyssyynsä tekemään.. Isä oli huokaissut ja todennut ettei taia pihaan enää uunia mahtua.Aivan ihana vanha Vartsalan koulu (jossa oli mahtavia vanhahtavia tuotteita ja IHANIA kynttilöitä mm. tuo ruusu on sieltä) Mies tuli jo hakemaan minua pois, kun viivyin niin kauan, oli mennyt jo edeltä lasten kanssa, kun meinasivat tehdä enemmän tuhoa ku ydinpommi. Käytävät oli ahtaat ja tuotteet oli esillä portaissa ja ahtaissa käytävissä  (Sivut avataan pian)


Ajettiin lossilla meren yli toiselle saarelle (siellä oli toi ihana vanha koulu!) 


Peterzénsin studiossa emme käyneet, alko vauva olee jo sen verran väsynyt ja itsellä nälkä et aatteli ettei enää mielenkiinto riitä tuolla käymiseen.

Käytiin kirkossa katsomassa ihania veneitä, jotka roikku katossa. Tyttö tykkäsi yllättäen enemmän kirkon yleisilmeestä ja mielenkiintoisista tavaroista ja esineistä kuin poika...

Löysin toisen blogin, jossa on käyty samoissa paikoissa ja otettu enemmän kuviakin 
Itselläni oli se perinteinen, kamerasta loppuu akku ja puhelinkin vilkuttaa "kytke laturi"..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: