tiistai 6. elokuuta 2013

Kesälomareissuja

Kesällä ei olla tehty kuin muutama reissu..
Kesä nyt oli muutenkin erilainen kuin yleensä meiän kesät.
Se miehen koipi sotki kaikki kuviot mm. 3 varattua matkaa jouduttiin sen takia perumaan ja sen tilalle sitten piti keksiä uusia pienempiä reissuja, jotta koululaisella ja eskarilaisella olisi jotain tekemistä.

Täällä alkaa olemaan viimenen loma viikko edessä, joten nyt onkin hyvä aika koostaa kesä pakettiin ja alkaa rauhottumaan erilaisempaa arkea kohden. Esikoinen lähtee tallustelemaan kohti toppuluokkaa ja keskimmäinen esikoulun suureen maailmaan. Pienimmän kanssa jäädään vielä hetkeksi kotiin ja koitetaan totutella olemaan kaksistaan, vaikkakin alkuun lähdemme saattamaan ja hakemaan/mennään vastaan esikoululaista..


Muutama reissu tuossa tulikin jo laitettua erikseen, mutta tässä kooste vielä niistä jotka jäi mainitsematta.... :)

Käytiin muutamissa pojan futispeleissä ja tytön jumppanäytöksessäLapset ovat tosi paljon olleet mummoloissa, eikä niitä saa sieltä ihan heti kotiinkaan.
Piti olla ensin kaksi yötä, mutta sit oltiinkin viikko, on ihan normaali käsite ollut tänä kesänä, enkä valita yhtään, sillä tiedän että ei mene montaakaan vuotta kun takapenkiltä kuuluu: mähän en muute lähde! Olivat siellä päikseensä, mahtavaa ja mukavaa oli ollut ja varmasti ihana muisto jää.. Kuvia ei minulla ole, mutta tässä kuvat kun ollaan perheen kanssa mummoloissa oltu..

kaupungissa

maalla

Käytiin Tampereella ja Särkänniemessä


Käytiin  Kustavissa (niistä kerroinkin jo aikasemmin täällä) Tässä pari kollaasia maisemista!


Käytiin Ähtärin eläinpuistossaJoskus oli pakko kuvata taivasta reissuilla.. Tää "kuu"-kuvaus oli kotimatkalta ku tultiin Juhannuksena Turusta kotiinpäin tuolla Himoksen kulmilla..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: