lauantai 31. elokuuta 2013

Tyttöni mun

Tyttö täytti 6v jo kuun puolessa välillä...

Valitettavasti tässä on ollut viime aikoina niin paljon hässäkkää ettei oo kerennyt asiaa noteeraamaan, (paitsi että tää oli luonnoksissa jo melkeen valmiina ottamassa..)..

Tytön syntymä muutti käsityksiä elämästä aivan totaalisesti. En koskaan voinut ajatellakaan että sellaista tuskaa voisi kukaan kokea ja silti kyseessä on elämän herkin ja hienoin asia.
Elämän suurin tuska on alkanut vastan nyt helpottamaan, tyttö on ollut rakas alusta asti, mutta tapa jolla hän maailmaan tuli...noh, se olisi voinut mennä paremminkin..

Tyttö kokee suurta elämänmullistusta tällä hetkellä.
- esikoulu on alkanut ja voi taivas kun kaikki on huonosti aina iltasin!
Tyttö on väsynyt, kiukkunen ja todella / äärimmäisen herkkä!

Alkuun tyttö oli sitä mieltä, etten saa saattaa häntä ollenkaan esikoulumatkaan, mutta olen nyt kuitenkin saatellut, näin alkuun, kun pääsee itse samalla lenkille (muuten jäisi varmaan käymättä!)
ja nyt ilmoitti sitten ettei tartte enää koko matkaa saattaa, kun tahtoo jo tulla/mennä ite.. Katsotaan miten maanantai aamuna on sukset ristissä..

Tyttö on edelleen ihana, auttavainen ja kaikessa mukana, mutta jos sanot väärän sanan niin temperamentti iskee ja lähdetään kiukutellen paikalta pois. Onneksi tyttö rauhottuu ja leppyy nopeesti.

Tytöstä on kasvanut iso, omatoiminen ja mahtava isosisko!
Mutta on se silti vielä NIIIN pieni, mun oma pikku kirppunen..


 Pikkunen siinäkin mielessä, että 104,9cm mitallaan hän on silti eskariporukan 28 lapsen joukosta lyhin.. mutta tiedän, että tyttö on täyttä pippuria vaikka vartta ei 2 metriä olekaan :D
Pieni kirppuni... ja toinen kirppunen tuolta pinniksen pohjalta seuraa perässä!

Kuvia tytön askartelujuhlista on vähän tarjolla, sillä juhlat olivat aikalailla villit (erilailla ku pojilla, näissä piti olla avustamassa koko ajan, pojan juhlissa riitti ku oli pois tieltä, vauhti tuli ihan pojista!) Mutta tarjottavat tulee esille varmaan ensi viikon aikana (kunhan saan ne koneelle ja valittua..)

Tyttö 5v:stä  on kerrottu myös täällä ja täällä
 Tytön tulosta maailmaan on kerrottu täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: