tiistai 6. elokuuta 2013

Töihin paluu

Ooon miettiny paljon töihin paluuta ja jotenkin kaipaan töitä.. (Muistuttakaa mua tästä sitten kun töissä oon ja toivon et olispa ollut pidempi "loma") Jotenkin lainalapsia on ikävä ja näihin aikoihin tulee jo vuosi siitä kun oon viimeks ollu töissä ja jotenkin kaipaa sellasta rutiinia ja arkea ja tekemistä.. Ihan ku täällä nyt ei olis rutiinia, arkea tai tekemistä.. Tekemistä ainakin olis niin paljoo ku vaan kerkeis tekemään, mut ku on lomalla, ei jaksa, ei tahdo.. Arki alkaa perjantaina kun koululainen alottaa taipaleensa jälleen, tai viimestään viikon päästä kun eskarilainen suuntaa isoon maailmaan. Sit on siinä uutta arkea taas niiin paljo ku kerkee pyörittämää... Rutiini tulee siinä sivussa varmaankin.. tai sitten ei..

Olin työnatajalle laittanu viikko sitten viestii et pidän lomani pois ennen ku töihin palaan, joten olisin voinu palata marraskuun puolessa välissä sorvin ääreen. Tänään tuli tietoa että ei onnaa. Ei oo hakijoita loppu vuodelle, joten vaihtoehdot on

a) palata töihin lokakuussa (vanhempainloma on 14.10 saakka)
b) palata töihin tammikuussa

No valitsin nyt sit kuitenkin tuon vaihtoehdon b. Niin  hassulta kun tää kaikki kuulostaakin niin en silti tahdo vielä töihin lokakuussa! Nyt sit vaan jännätään miten pärjätään.. Loka-marraskuun oon lomalla ja sit joulukuun kotihoidontuella.. Tammikuussa sitten palataan loppiaisen jälkeen töihin ja ryhmään olis tulossa ainakin sisarukset jotka on nyt 3v ja 1v. Toivoin lisää hoitolapsia, sillä en tahtois pyörittää puolikasta ryhmää.. Ens vuoteen on sit tulossa näitä -13 syntyneitä jo aika reippaasti, joten voisin toivoa et joku pieni saatais sekaan, niin et Kirpullakin olisi ikätoveri.. Onhan tässä nyt sit omat lisäksi.. Tammikuuhun on vielä pitkä aika, joten nämäkin suunnitelmat voi muuttua vielä. Toivon kuitenkin että hyvä fiilis on vielä tammikuussa, kun oikeesti alkaa olla ajankohtainen töihin paluu.

Suunnitelmissa oli vielä ennen töihin paluuta käydä läpi hoipparin (sis. mm. ruokalistan, vuosisuunnitelmat, meiän säännöt, rytmin ja muut asiat joita pitää ottaa huomioon ) eli sellanen kirjallinen lappunivaska, johon olen koonnut tärkeitä tietoja uudelle perheelle.  Moni on kokenut että se on ollut hyvä apu aloitukseen ja antanut tietoa millanen meiän päivä on ja ruokalistat.. jne.. En tosin aio käyttää siihen nyt aikaani, mutta varmaan sitten talvella, kun työt lähenee..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: