On vaan niin keväisen raikas ja ihana!
Nyt käytin viime vuotisia raparperejä, kun ei vielä uutta satoa ole..
Nams, maistu kyllä taas niin hyvälle, juuri siltä miltä kevään pitäisikin maistua!
Eli pohjana "kakkumainen" murupohja, jonka päälle raparperit (mun apuri pikkusen pisti enemmänku 2 rkl perunajauhoja, mut loppujen lopuksi kun jäiset rapsukat suli niin sitä ei ollutkaan yhtään liikaa.. ;) )
Raparperien päälle tulee sokeri-voiseos, nams!
Nämä paistetaan ja kun on jäähtyny niin sitten päälle "hyydykemassaa"
Minä tein sen kahdesti, kun jostain kumman syystä heitin tomusokerin sijasta kermavaahdon sekaan Perunajauhoja.. Maku ei ihan ollut mieleinen.. :P
Loppujen lopuksi siitä tuli sitten oikein makoisa..
Päällä on vielä candy meltsejä, kokeilussa...
Apuri tahtoi kanssa kokeilla :)
Tää ohje löytyy KINUSKIKISSALTA
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Hipsula kiittää kommenteista!