sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vauvamessut

Ensinnäkin, mä oon kipee.. Iski ihan jäätävä flunssa yhtäkkiä..
Silti oli pakko lähteä heti lauantai aamusta messuille.. Toki matkalla huomasin että puhelimen akku hälyttää -kytke laturia- joten kuvia ei itse messuilta ole..  Harmi, sillä osassa putiikissa oli vaan niin ihanan värikästä, että teki mieli viipyä siinä vain tuijottamassa.Itse messut oli kyllä jotenkin pettymys.
Kyllä odotin enemmän kuin luin noita -yhteistyössä- listoja, muttei siellä kaikki olleetkaan "paikalla" kuin vaan nimellisesti.. Koko alue oli kierretty 20 min ja itselle jäi aika tyhjä olo.
Ilman vapaa lippua en ehkä olisi kyllä 8e maksua maksanut, saatikka koko perheeltä 24 euroa!!
Mikään ei kyllä oikeen pompannut esille ja paljon vaan käveltiin ohitse, kun ei niistä edes tienny mitä asiaa "ajavat" / ei vaan kiinnostanu!..

Pikku Likka oli väsynyt (ihanaa herätä klo. 5.30 vloppuna ja kerkes ottaa 10 min unet autossa, joten vähä oli tööt!). Oltiin paikalla kympin jälkeen ja ensin käytiin kokeilemassa kaikki muut sisääntulo ovet.. Oliko jossain sanottu et mistä pääsee sisälle?? Meni meinaan omien silmien ohi ihan kokonaan..  Kirpulle kohokohta oli oman pallon saanti ovella! Pandaa vähän ujosteltiin ja Killeä pelättii.. Kassista löytynyt tutti kulkee mukana koko ajan... Ja kun se hävii silmistä alkaa tajuton huuto..??? Mun tutiton pikku Likkani, kiintynyt tuttiin..?? Voi Veljet!Tässäpä nyt jotain sitten ajatuksien kanssa..Isompi Likka kävi ajamassa Strider potkupyörillä rataa. Esittelijä oikein kannusti et tule vaan, nää on sulle just hyviä. (Likka täyttää kesällä 7v.). Kuitenkin esittelijä meinas meiän kohta 9 vuotiaalle et -sinä jo oot hiukan iso-, kun nää on tarkotettu noin 5-vuotiaille.. Kehui kovasti ja sanoi, että parhain ikä potkupyörällä ajamisen harjoitteluun on n. 2v. Miehen kanssa sitten juteltiin et Joulupukkihan voisi tuollaisen ostaa sit joululahjaksi Kirpulle tai synttärilahjaksi...  ;) *WINK WINK kummitädit ja -setä ja muut *

Elixian pisteessä olisi ollu ilmainen  kehonmittaus, mutta itse kävin sellaisessa joulumessuilla, joten meinas, että tulokset ei oo siitä mihinkään muuttuneet, kun ei oo tullut "räväkkää" muutosta mihinkään suuntaan ;)  kovasti koitti saada tätäkin PullaMammaa osallistumaan ryhmätunneille ja äiti-lapsi ryhmiin... MUTTA en oo niistä kyl koskaan innostunut, ahistaa ajatuskin puhista julkisesti toisten nähden..  :/

Noh, aattelin et meiän Kirppu ilahtuu nähdessään isot piipaa-autot, MUTTA toisin kävi, niitä tunnuttiin ujostelevan eniten.. :( Edes rattaista ei suostunut tulemaan pois.. Huuto alkoi kun koitin nostaa syliin.. Joten ei sitten istuttu kyydissäkään.. Isommat kävi tutkimassa autoja ja toinen jo totes, et ihan tuttu juttu.. Ollaanhan me käyty ihan palo-asemalla tutkimassa autoja mm. paloturvallisuus päivänä syksyllä.. Ja sillon kyllä ajettiin autolla ja soitettiin pillejä ;)

Pitkään mietin ostavani Skip Hop repun neidille (omaa "reissu" reppua kun ei Kirpulla vielä ole ;) ), mutten sitten raaskinut..  Kimperin kohdalla muutenkin oli kaikkea ihanaa, tosin ehkä enemmänkin pienelle suunnattua, joten jäin sit tyhjin käsin, kun en tuota reppua raaskinut ostaa.. Toisaalta tuollanen ihana eväskassikin olisi kätevä menossa mukana, mutta miksei siinä ole olkahihnoja? On se melkosen hankala ottaa mukaan lasten kanssa retkelle, kun pitää kädessä kantaa.. :(

Neuvola koitti kovasti tarjota palvelujaan ja apujaan, muttei niistä kauheesti ollut apua, kun ollaan eri paikkakunnalta.. Kun kerrottiin et mistä niin työntekijät käänty katsomaan toisiaan "pyöritellen silmiä" ja mulkoili hassusti sitten meitä.. Sanoivat vain että -Sit ei voida kyl auttaa!  Tuli sellanen olo et Kiva, en apua tarttiskaan, en sitä saanu sillonkaan ku JKL:n puolella oltiin.. mm. synnytyspelko ja synnytyksen jälkeinen masennus olivat silloiselle nvl-tädille jotain "niistä kun en minä keskustele kanssasi niin ei niitä silloin sinullakaan ole!" Joten ohitettiin vain piste sanomatta mitään..

PikkuPikkaraiselta mukaan lähti jo kauan haaveilemani kännykkäpussi. Nyt ainakin saan taas mukaani sekä kännykän, avaimet että tarvittaessa pankkikortin, ilman et tarttee kantaa lomsaa käsissä! Kesää kohti kun mennään niin taskut vähenee (siis jos ei oo takkii päällä!) niin nyt sit apuväline on tarpeeseen.. :)  Valinnan vaikeus meinas tulla kun kuosit olivat niin paljon ihanampia kuin nettisivuilta kurkkiessaan! Pöllöjä sen kuitenkin piti olla ;)Melli EcoDesign kohdalla pidin jo hyppysissäni vuorellista kokopukua, jota meinasin Kirpulla unia varten vaunuihin.. Olisi ollut niin ihana, mutta resoreina ollut oranssi väri sai jättämään puvun laatikkoonsa.. Mikä siinä onkin että tietyt värit vaan ei nappaa??  Noh, mutta ostin silti pari tilkkunyssäkkää ihana pupu kangasta, joista saa tehtyä likoilla pipot! Meinasin tehdä myös pikku Kirpulle mekon/tunikan, mutta taitaa kangasta olla siihen kuitenkin liian vähän (joutuis niin kovasta yhdistelemään) että josko käyttäis tilkut nuken petivaatteisiin ja vaatteisiin, joista onkin ollut pulaa, kun kaikki tytöt ovat innokkaina leikkimässä nukeilla..Avonin pisteessä käskettiin osallistumaan arvontaan, mutta siihen se sitten jäikin.. Alkoi täti touhottaa ihan muuta toisen myyjän (?) kanssa ja käänsivät vielä selänkin kuiskaillessaan.. En kyllä sitten ostanutkaan niitä "hiussuihkeita", joita meinasin..Siinäpä taisikin olla, ne jotka itselle jäi mieleen..??

Pojan kohokohta oli kuin olikin Sinuhe Wallinheimo!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: