maanantai 24. maaliskuuta 2014

Vauvamessut tulee taas!


Vauvamessut on jälleen Jyväskylässä!

29-30.3.2014
Lauantaina ja Sunnuntaina 10-16
Jyväskylän Paviljongissa!






Viime vuonna nämä messut oli ekaa kertaa täällä ja silloin siellä pyörittiin naapurin kanssa ihan mini-kavereiden kanssa.. Messuilla oli pieni alue, muutama esillelaittajaa ja todella paljon äitejä, odottavia äitejä, kummitätejä ja muutama isä.. :)  Messujen sisältö oli simppeli, aiheessa pysyvä ja ajaton. Mitään ylimääräistä ei ollut. Lippujen hinnat oli alhaiset, joka sai meidätkin lähtemään ja tutkimaan, mitä tuleman pitää.. Parastahan oli se pieni keltainen kassi, joka sisälsi kaikkea ihanaa pientä "tuliaista" pikkuselle.

http://www.vauvamessut.fi/

Tänä vuonna menen sinne perheeni kanssa, potkasi onni kerrankin koipeen ja voitin vauvamessujen fb-sivuilla arvonnasta liput koko perheelle ja muuta mukavaa, pientä palkintoa.
(mm. Muumivaippapaketin, kokoa 6. Käyttöön ne tulee kun aika on, nyt mennään vielä koossa 4 ;) Saatiin korkillisia tutteja, joita oon jakanu tuleville pikkusille, kun meiän Kirppu ei niitä enää käytä. Lisäksi siellä oli sinkkivoidetta, tuo onkin ollut parasta mikä on käytetty! ja ja jotain siellä vielä oli.. jajajaja.. jotain muutakin oli vielä.. Kiitos vielä hurjan paljon!! Paketti oli paljon enemmän kuin olin odottanutkaan saavani! :D)



Näyttäisi siltä, että messuilla on kauhia kuhina. Esilleasettajia on reippaasti enemmän kuin vuosi sitten, kaikkeen on parannettu ja on niin mukavan kuulosta ohjelmaakin että suuntaamme sinne heti lauantai aamusta.


Yhteistyössä on paljon uusia nimiä ja kiinnostavaa onkin, että kaikki ei enää suoranaisesti liity vauvoihin ja vauvanhoitoon.  Mielenkiinnolla odotellaan tulevaa viikonloppua! Pikku Kirppua kiinnostaa tällä hetkellä autot ylitse muiden, joten veikkaan että nuo isot ajoneuvot saavat pikku Likan ihan täpinöihin..







Ja tietenkin löysin jotain mikä kiinnostaa myös muuta perhettä,erityisesti poikaamme, joka ilmoitti heti, ettei ole lähdössä mukaan.. Kuitenkin tämän nähdessään hän innoistui ajatuksesta (periksiantamaton JYP-Fani..) On lehtiö ja kynä jo katseltu valmiiksi esille, jotta jos vaikka saisi nimmarin.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: