sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Pienten leikit...

 Tällä viikolla hoidossa on ollut vain 1-vuotias, oman 1-vuotiaan seurana.
Leikit on olleet hyvin rauhallisia ja silti täynnä tohinaa..


  • Pikkulikat ihastuivat muovailumassaan ja -vahaan, niillä olisi voitu leikkiä vaikka koko viikko.
  • Me myös maalattiin monta ihanan värikästä kuvaa.
  • Lentokoneita menee tosi paljon taas, on tainnu alkaa taas "lomalennot", ne kun tekee tässä yläpuolella kaarroksen ennen laskeutumistaan Tikkakoskelle.. (tai en minä sen tarkemmin tiedä mitä ne tuossa kuhnailee :D ) Matalalla lenti tämäkin kone..
  • Tytöt on ihastuneet hyppimiseen kuraisella hiekkalaatikolla, kakkujen teko on vielä taka-alalla.. Lapiolla kuitenkin on kiva läiskyttää vettä.
  • Löysin ullakolta meiän isomman neidin 1-vuotislahjaksi saadun potkuauton, se olikin pikkuneitien mieleen.. Myös kuorma-autoilla on ajettu paljon. Niin ja rattaita työnnetty pitkin tietä ja pöpelikköä.
  •  Junaradalla oli kiva leikkiä. Hauskinta oli junan tökkääminen alas sillalta tunneliin ja se kun juna jatko matkaansa tyngästä radasta huolimatta matkaansa lattialla. Nauratti.
  • Myös kotileikit on olleet tytöille mieleen: meillä laitetaan nukke nukkumaan, peittoa päälle, tuttipulloa annataan. Tungetaan kaikkea uuniin, vaihdellaan ruokia keskenään, kysellään mikä mikin on ja koitetaan matkia..


Ensi viikolla luvassa mm.

- Parikin tutustumis käyntiä uusien hoitolasten tiimoilta.
- Puistotreffejä
- Liikkahallilla käynti


... Ollaan nautittu auringosta ja paljon. Aamusin on ollut pihassa liukasta, joten ulkoilu on ollu vähäistä tai ollaan menty puistoon. Iltapäivisin oltu enemmän ulkona.
Nautitaan näistä keleistä ensi viikollakin!
... niin vai saadaanko pakkasta ja lumileikkejä..??

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: