sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Gratiinia 1/4

Pääsin mukaan Hopottajien Apetit-kampanjaan.
Vihjailinkin tästä jo pikkusen aikasemmin. Tällä kertaa se liittyy ruokaa ja  oon niin innoissani, koska ruokaa on aina mahtava kokeilla, testata ja arvostellakin.
Meillä näitä ihania uunivalmiita Apetit-gratiineja on syöty paljon jo ennen tätä kampanjaa, mutta silti oli mukava testata gratiineja uudella tavalla.


Meillä syötiin tätä ihanaa kasvisgratiinia viime viikonloppuna grillatun pihvin/kanan, Halloum-juuston ja itse tehtyje lohkoperunoiden kera.
Kyytipojaksi vielä aimo annos tuoresalaattia niin kesä aivan huokuu lautasella.Maistui niin meille aikuisille, kuin lapsillekin!
Lapsien mielestä gratiini maistui hyvältä ja he oikein arvostelijan elkein tutkivat ja syynäsivät lautaselleen otettua annosta. Kumpikin maisteli, pyöritteli ja tutkaili tarkemmin kuin koskaan ja arvostelut tuli heti.. Ihan syötävää, ok, no kyllä tätä syö.. Osaisitko sä äiti tehdä itse parempaa?
Koko annos katosi molempien 7v ja 9v lautasilta, eikä tällä kertaa kumpikaan nyrpistelly tai näykkinyt.. Loistavaa!

Gratiinissa on porkkanaa, keltaista porkkanaa, kukkakaalia, parsakaalia, kesäkurpitsaa
Vähälaktoosinen grariini soveltui meiän laktoosittomillekin.
Suolapitoisuus on vain 0.9%, joten se soveltuu hyvin myös pienille syöjillekin.
Pakkauskoko on 750g, ja kokonainen pussi riitti hyvin meiän 5 henkiselle perheelle. Jokainen sai annoksensa, mutta ylimääräisiä ei kyllä jäänyt, kun viimeisiä murusia kaavittiin vuoasta vuoron perään..

Gratiini on vaivaton ja nopea kyytipoika varsinkin tuolle grillatulle pihville, kanalle, miksei makkarallekin. Gratiini kaadetaan laakeaan vuokaan ja paistetaan 225 asteessa n. 35 min. Välillä sekoitetaan.  Parhaimmillaan gratiini on levättyään 5-10 min. Se tuo sopivasti kostautta "kuivalle" perunalle ja mehevälle lihalle. Tätä tulee löytymään jatkossakin meiän pakkasesta.
Hopottajien kampanja sivuilta löytyy vielä enemmän tietoa tuotteesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: