keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Vappua..

Vappukin oli ja meni..

Olimme vapun minun vanhempieni luona Kuokkalassa.
Yöllä tuli nukuttua jopa 3,5, kun jostain syystä neiti näppärä oli sitä mieltä ettei täällä nyt yksinkertaisesti vaan voi nukkua..

Aamulla (oltiin jo ennen ysiä ulkona?!?!) kierrettiin sitten kaikki läheiset leikkipuistot ja päiväkodin piha.. Rymyttiin, juostiin, kiipeiltiin, keinuttiin.. Ja lopulta sitten alkoi satamaan räntää.
Sisälle päästyämme laitettiin Kirpulle pientä välipalaa ja neiti kärrättiin rattaissa pihalle jo 11 aikaan.. Pistin kunnolla vaatetta päälle, koska oli kylmä... MUTTA, kun neiti 2h myöhemmin heräsi oli vaatteet makuupussia myöten läpimärkiä! Hikihän siellä sitten oli tullut, vaikka asteita ei paljoa ollut, mutta aurinko oli pilkistellyt pilvien lomasta.. Jano oli neidillä valtava!Ruoka tehtiin sillä aikaa kun neiti nukkui. Oli kanaa, oli lihaa, makaronia, salaattia, täytettyjä sieniä, kasviksia... Vedettiin kyllä ihan napa pinkeeksi. Jälkkäriksi teimme sitten lettuja, jätskin ja mansikoiden kera.. Lurps!

Pallot kuuluu vappuun.. Meillä ei tänä vuonna ollut isoja ilmapalloja vaan puhallettiin näitä "normi" palloja n. 50 kipaletta.. Voitteko kuvitella millanen pauke oli kun nää poksu itsekseen rikki aika ajoin?? Lisäks nää tyhjeni nopeesti ja oli niin herkkiä et ku koski ni pallo oli rikki.. (Loput pallot rikottiin eilen, tiistaina, kyllä lapsilla oli lystiä.. :D ) 

Kotiin kun illalla tultiin olo oli edelleen ähky,  joten kevyt iltapala ja suoraan sänkyyn.
Lapset vietti perjantaina vapaata, mutta minulla oli tupa täynnä sakkia.. Eka tulikin jo ennen seiskaa! Kyllä olis niin tehnyt aamulla mieli vaan kääntää kylkeä ja jatkaa unia!
Kaikki sanoivat, että on "lyhyt" päivä tiedossa, mutta oma työpäiväni venyi silti lähes 10 tuntiseksi-- Niinpä niin..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: