maanantai 12. toukokuuta 2014

Gratiineja 2/4

 Pääsin siis mukaan Hoppottajien Kampanjaan, taas, pitkästä aikaa.
Tällä kertaa se liittyy ruokaa ja täällä yks kokki on ollut innoissaan, kun on saanut "puolivalmiita" ruokia tehdä koko viikon!  Hopottajien kampanjassa on tällä kertasa siis näitä ihania uunivalmiita Apetit Gratiineja. Meiän perheen yksi lemppareista on ollut jo pitkään tämä Bataatti-juuresgratiini!
Tämä vaan on niin suussa sulavaa ja makukin on jotain niiin pehmeää ja täyteläistä, että en edes yritä matkia ja koittaa tehdä tätä itse. Hittinä tämä ollut siis jo pitkään ja aina maistunut meiän perheelle.

Tarjosin gratiinin paistetun lohen ja salaatin kera. Tällä kertaa kuitenkin makuraatiin kuului lainalapset ja heidän arvosteluissaan paistoi läpi "ensikertalaisuus", 4-vuotias oli sitä mieltä että ruoka on ihan hyvää, ei kuitenkaan annoksestaan syönyt edes puolia ja leikki vain ruoalla.  Kolme yksivuotiasta taas pistelivät kaiken lautaselle laitetun.

Omat lapset söivät illemmalla loput hyvllä ruokahalulla ja jämiä ei jäänyt sitten palastakaan.

Gratiinissa on bataatin lisäksi keltaista porkkanaa ja palsternakkaa.
Tuote on vähälaktoosinen ja suolapitoisuus on 0.9%.
Gratiinin paistoin laakeassa vuoassa 225 asteessa n. 30 min, kerran kääntelin välissä. Uunista otettuani raastoin päälle kerroksen juustoa ja annoin vetäytyä pöydällä n. 10 min ennen tarjoilua.
Tämä on kuulunut meiän grilliruokien lisukkeeksi jo kauan ja jatkossakin tätä löytyy kyllä meiän ruokapöydästäkin. Aivan mahtava tuote!
  


Hopottajien Apetit-kampanja sivuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: