perjantai 22. maaliskuuta 2013

Mieliteot..

....eikös mielitekojen pitänyt lähteä synnytyksen mukana jonnekin hevon kuuseen??

Ah, ei oo mieliteot haihtuneet ainakaan täältä mihinkään..
---- Jos mahdollista niin pahentuneet vaan...Makean nälkä on aivan armotonta! Karkkipussin koko lähentelee kiloa ja ne katoaa kaapista parissa päivässä "jos mä nyt vaan yhen otan.. tai kaksi.. tai kourallisen... nams."



Dumple-donitseja, vohveleita, valkosuklaajälkkäriä, pitsaa, porkkanakakkua, ranskalaisia ja makkaraa, marja-suklaamuffinit, suklaakakkua, pannaria, gefilusmehua, kääretorttua+vaahtokarkkeja, valkosuklaa-mustaviinimarja-muffineja... lurps..


Ja miksi kaikki on makeaa ja "kiellettyä"???? 
Miks kaikki suolanen ja herkullinen lihottaa??
Ja missä kummassa on mun itsehillintä ja päättäväisyys..??


Otin yhteen aikaan kuvia aamupaloistani, koska en uskonut, että niissä olisi mitään vikaa syömiseni suhteen.. MONESTI unohdan (=en vain kerkeä!) syödä illalla, joten aamupala on runsas..
Syön ainakin muutamana aamuna viikossa puuroa, mutten joka aamu.
Juomana on Gefilusmehua, teetä tai maito-kaakao-kahvia.. (cappuccinoa kaakaolla)
Ruisleipä on yleisin leipä, jota syön, rakasta noita aurajuustolämppäreitä, juustoa pitää olla ja paljon! Suolakurkku on herkkuania, sitä on yleensä leivälläni aina, kurkut, paprikat ja salaatit pistelen poskeeni ennen kuin kerkeän leivän kanssa pöytään.. Muroja oon koittanu opetella syömään, mutta pelkiltää ne menee tai sit rahkan seassa (sekaan heitän myös siemeniä.).. Yks aamu oli pakko paistaa sieni-mukakokkelia, se olikin hurjan hyvää.. Kananmunia paistellaan silloin tällöin, eikä nuo kuvan aamupalat jo samalta viikolta.

Ehkä näissä on sittenkin hiukan parantamisen varaa.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: