tiistai 19. maaliskuuta 2013

Kevät..

Muokkasin, kun vihdoin onnistuin tekemään ensimmäisen kollaasin kuvista! Jee!

  *  *   *


Kevät on ihanaa aikaa.. Kevät on odotuksen ja uuden elämän aikaa..


On ihana nähdä kun aurinko paistaa ja paljastaa lumen kirkkauden ja kiillon. On ihana nähdä, että talossa on elämää: jokainen pienikin sormenjälki näkyy ikkunassa, jokainen pölyhiukkanen näyttää 10 x suuremmalta ja ne erottaa paremmin ja paremmin.


 
Kaikkein kaunis maisema on silloin, kun aurinko paistaa lumeen ja saa sen kiteet loistamaan..

Takapihan jääpuikot valuu kalliolla taas pitkinä ja jännää on taas odottaa että mihin kummaan noi vedet taas lainehtii kevään koittaessa, viime syksynä taas tehtiin uusia pihatöitä ja naapuriin tuli talo (kalliota räjäyteltiin) joten sulamisvedet löytää taas uusia uomia valumiseen..

On ihana upottaa sormet multaan ja kokeilla miten tänä vuonna istutusten kanssa käy. On ihana seurata tytön iloa ja riemua, kun hän näkee mullan pinnalla jotain pientä ja vihreää..

Lumikuormat laskee sekä penkoissa että katolla. Välillä sitten taas lunta tulee kahta enemmän. Ihania on auringonlaskut ja maisena juuri ennen ku aurinko laskee horisonttiin..

Odotan niin jo että kevät etenee ja vihreä nurmikko alkaisi loistaa..

Keväisin minulle tulee joku ihmeen pesänrakennusvietti: kaapit pitää siivota, hyllyt järjestellä, ostaa uusia vaatteita, tutkia ja tomuta.

Keväisin on pakko leipoa raikkaita ja ihania leipomuksia.. Ja makkaranpaistoretket, lämmin mehu.. ah miten ihanaa..

Kevät on ainoa aika, jolloin meillä näkee värikkäitä koristeita tai tekstiilejä (niiden normaalien valkoisten, mustien, harmaiden ja sinisten tilalla)
   
 Meiän kevät on tänä vuonna erilainen kuin ennen. Meillä ei mennä kevättä tänä vuonna askartelujen kirjon mukaan vaan meillä nautitaan vauvan kanssa arkea, erilaista, uuden oppisen riemua ja iloa.. Keväisin meillä on eniten kukkia sisällä: narsissit, tulppaanit.. joka kauppareissulla uuden väristä..

*kuvia on myös aikasemmilta vuosilta..*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: