sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

hui ku aika menee vauhdilla.

Asiaa olis taas ja paljon, mutta en kerkeä kauaa höpisemään, kun tyttö änisee jo tuolla vaunuissaan, heräily on alkanu, se yleensä kestää jonkun aikaa ennen ku ilmoittaa kirkaisulla, että tuu jo hakemaan.. Jos nyt menen niin hän on vielä silmät kiinni ja puoli unessa..
On ollut ihan valtavan kiirusta viime aikoina. Tällä viikolla ollaan oltu lasten kanssa neljästään "lomalla", vain mies on ollut töissä.. Onkin ollut yllättävän rauhallinen ja mukava viikko. Oon ollut itse paljon ystävän/naapurin kanssa  tekemisissä ja jännännyt milloin hän ilmoittaa että olis aika lähteä synnyttämään, kohta on aika!

  •  Olen siivonnut lasten huoneet lattiasta kattoon ja heittänyt 4 säkkiä roskaa autotalliin (eivät mahtuneet enää roskikseen!) Kaksi isoa laatikollista leluja on tällä hetkellä menossa ullakolle: osa jää hoitolasten leluiksi, osa siirtyy meni ihan talteen (muistoja <3).. Kaksi kassillista vaatetta on menossa keräyspisteeseen, osan käytin uudelleen (tytöille hameita, paitoja, housuja..), yksi jätesäkki suoraan roskikseen.. Ainakin tuosta uusiokäytöstä on tulossa oma postaus, kunhan kerkeän ompelemaan..

  • Tytöllä oli 2kk neuvola viime viikolla hyvin ollaan kasvettu, kirjoitan siitä oman postauksen myöhemmin.

  • KEVÄT on tulossa, siitäkin oon tehnyt jo luonnoksen, kunhan saan kuvat lisättyä niin julkaisen sen..

Kevät kun tulee niin minulle tulee joku virtapiikki. AINA. Joka kevät. Silloin on siivottava, leivottava, tehtävä hirveesti kaikkee ja sit ollaankin ihan loppu..
Meillä on nuhaa, yskää ja pientä lämpöä.. Jokaisella jotain..  Huomenna alkais pojalla taas koulu, on vaan niin tukkonen ja yskä on kauhea et oon kahen vaiheella päästänkö kouluun.. Pikku neiti on nuhassa, yöt nukkuu huonosti sisällä, mut ulkona vetää hyviä unia! Lääkäri sanoi ke, että jos ei kuume nouse yli 38 tai tytön vointi heikkene tai jos ei syö niin sit suoraan keskus-sairaalaan.. Nyt syö kuitenkin hyvin, on pirtee ja virkee, mut ei ihan täysin oma itsensä, pitää pientä kitinää hetkittäin.. Nenän tukkosuus helpottuu keittosuolatipoilla ja sit pystyy syömään ja nukkumaankin.Mukavaa ensi viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: