torstai 21. maaliskuuta 2013

Eilinen päivä kuvina..

Oli pakko tehdä tällainen..
Tässä on joitain kuvia eiliseltä päivältä..


Yöllä söimme n. 4.30 ja kaappasin tytön samalla kainalooni. Yö meni hyvin: sipulia sukissa, tyynyn vieressä, tyttö korotettuna tyynynpäällä, tuettuna kummaltakin puolelta, märät pyyhkeet kummallakin kaiteella.. Meillä on taas nuha ja yskä, kenelläkään ei tosin ole kuumetta, joten ihan hyvä juttu. Vauvasta ei huomaa ollenkaan että on "kipeä", vauhtia, hymyjä ja energiaa piisaa, mitä nyt pikkusen paremmin tuntuu nukkuvan ku esim. viikko sitten.. Äiti nukkuu huonommin: oma olo on kuin jyrän alle jääneellä..

Päivä alko 06.50, mutta silmäni sain auki vasta 07.04.. :)


Syötiin rauhassa aamupala vauva rinnalla, luettiin vanhoja lehtiä, vaihdettiin vaippaa, pumpattiin pikkusen maitoa pakkaseen tulevia soseita varten, lähetettiin esikoinen kouluun, katottiin muumeja (vauvakin jutteli ihan tohkeissaan!) tehtiin valmiita vaippapaketteja, pestiin pyykkiä, korjattiin pyykkiä, viikattiin pyykkiä. Tyhjättiin, täytettiin ja taas tyhjättiin astianpesukone, leikittiin, otettiin luonnon omia lääkkeitä (SILTIKIN tänä aamuna on ihan kauhea yskä ja nuha :( ) kasteltiin istutukset ja kukat, leivät on kyllä iltapalalta, tuolle punaiselle hymy helistimelle meillä nauretaan AINA, syötiin ja vaihdettiin vaippa, nukuttiin ulkona 4h unet ja syötiin pikainen lounas, koska äiti ei jaksanu ja lapsilla oli kiire ulos leikkimään..

laskettiin koululaisen kanssa matikkaa, kävin vauvan pieniä vaatteita läpi, laitoin kietasupaidat pois, en niitä osannut käyttää ja taisi sinne mennä myös 3x50 cm bodya ja 3x50cm unipukua, jotka on piukeita... Siivottiin eteisen kaapit läpi, nostettiin vauvan toppavaatteita odottamaan ensi talvea (isoimmat vaatteet), sain otettua vihdoin kuvat valmistuneista vaatteista (myssy), syötiin ja vaihdettiin vaippaa, pelattiin "nurinperin"-säännöillä blokusta tytön kanssa, jumpattiin, vaihdettiin vaippaa, syötiin. Kiukku meinas iskeä ennen ku päästiin toisille päikkäreille pihalle, ulkoiltiin, herättiin unilta, löydettiin nyrkit: suusta! sain toisen vauvan tumpuista valmiiksi, leikittiin ja naurettiin leluille, harjoteltiin masulla oloa, Näytettiin äidille kieltä, katottiin telkkaa ja löhöttiin sängyllä, syötiin. syötiin ja syötiin, isosisko halusi tiskata, laitettiin suolalamppu päälle helpottamaan hengitystä ja sit käytiin iltapesuilla ja yövaatteen vaihdossa, niisteltiin nenää, syötiin ja vaihdettiin vaippaa.. syötiin, syötiin... nukahdettiin, isi syötti, nukahdettiin syötiin ja nukahdettiin unille n. 21.30. (Äiti heräs
kaukosäädin kädessä ja tv päällä n. 23.45.. :) niin tyypillistä ;) )

Sellanen päivä oli meillä.. Ihan kaikkia syöttöjä/vaipanvaihtoja/yskiä/vessakäyntejä/lököttelyjä tv:nääressä.. yms en kirjannut..

3 kommenttia:

 1. Hurjasti kaikkea ootte puuhastelleet ! :) paranemisia :)

  VastaaPoista
 2. Joskus on tollasia touhupäiviä, tänään on sit vaan askarreltu, syöty ja tehty pika siivous..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja sairastelu on menossa jo parempaan päin.. :D Onneksi!

   Poista

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: